Cartoonborden.nl
Erwin Hogeboom

cartoonborden toepassingen


Decoratie

Cartoonborden kunnen plekken een extra dimensie geven. Ze hebben een vrolijke uitstraling, zijn kleurrijk en kunnen helemaal worden afgestemd op de locatie. Kinderdagverblijf, speelhoek in winkels, wachtkamer, leskamer, aula, zwembad, manege, clubgebouw, openbare gebouwen, kantines etc. etc.

Reclame

Etalage- en buitenborden met reclame en thema’s zoals sinterklaas, kerst etc. Voor decoratie in stands op beurzen, winkels en restaurants.

Feesten

Leuke illustraties die op een feest als extra decoratie of surprise kunnen dienen. Bijvoorbeeld een bruidspaar levensgroot bij de ingang plaatsen om de gasten hartelijk welkom te heten, of het bruidspaar verrassen met hun eigen gezichten op een cartoonbord.

prijzen/cadeau’s

Voor de winnaar van een toernooi of een clubkampioenschap kan een cartoonbord een grote verrassing zijn en leuk om te krijgen. Zichzelf terug zien op een fraai cartoonbord dat daarna wordt opgehangen, is natuurlijk een grote verrassing. Ook is dit natuurlijk van toepassing op bv. een jarige of een jubilaris.

presentatie

Bij lezingen, workshops, colleges. Ze kunnen dienen als verduidelijking van thema’s. Door het ruimtelijk gebruik kunnen ze makkelijk op een podium of werkvloer worden geplaatst.

Bedrijfsmateriaal

Het kan dienen om een showroom of entree op te vrolijken. In cartoonstijl kun je allerlei cartoonfiguren in een situatie tekenen die iets te maken heeft met het bedrijf.

cartoonfiguren

Bij een bedrijf of vereniging kan een eigen mascotte of typetje een eigen leven gaan door het op een leuke wijze af te beelden in verschillende situaties.


toepassingen in de Parktijk


Winkel

Etalage

Huwelijk

Scholen / Kinderopvang

Bank

Kado